Layanan

Atusan pelanggan wareg

  • PCB Fabrication

    Pabrik PCB

    PHILIFAST minangka pabrikan papan sirkuit profesional sing nyedhiyakake macem-macem layanan manufaktur papan sirkuit varietas. Minangka penyedia layanan manufaktur lan perakitan PCB mandheg kanthi riwayat impor lan ekspor luwih saka sepuluh taun, Liwat upaya gabungan kabeh karyawan, PHILIFAST wis berkembang dadi pimpinan teknologi papan sirkuit cetak China.
  • Parts Sourcing

    Sourcing Bagian

    PHILIFAST nyedhiyakake komponen elektronik merek kualitas tinggi layanan sing cocog karo BOM, duwe rantai pasokan komponen sing sistematis lan efisien, lan nyadari majelis PCB murah kanggo para pelanggan. Kita duwe tim rekayasa BOM profesional kanggo mriksa data pelanggan BOM asli.
  • SMT ASSEMBLY SERVICE

    LAYANAN SMT ASSEMBLY

    Proses produksi pabrik kasebut nyukupi persyaratan perlindungan lingkungan, dilengkapi macem-macem produksi lan peralatan uji coba, langkah elektrostatik sing apik, lan pengujian komputer lengkap, sing bisa nyukupi persyaratan produksi produk elektronik presisi. Duwe sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah.
  • PCB Layout & Clone

    Tata Letak & Klone PCB

    PHILIFAST duwe tim teknologi kloning PCB profesional lan pengalaman praktis sajrone pirang-pirang taun. Melu macem-macem bidang elektronik. Klon PCB nggunakake teknologi panelitian lan pangembangan mbalikke kanggo nganalisa papan sirkuit, lan mulihake file PCB produk asli, file tagihan materi (BOM), file skema lan file teknis liyane, uga file produksi layar sutra PCB, lan banjur gunakake maneh.
  • IC Programming

    Pemrograman IC

    PHILIFAST ora mung nyedhiyakake layanan manufaktur lan perakitan PCB siji-sijine, nanging uga menehi layanan pemrograman IC kanggo para pelanggan. Tim rekayasa profesional kita bisa program IC sing ditemtokake miturut syarat pelanggan. Pelanggan nyedhiyakake informasi kobong lengkap, instruksi pembakaran, lan buku alat sing kobong.
  • Function Testing

    Fungsi Tes

    Biasane, sawise papan sirkuit dipasang lan ngrampungake AOI lan inspeksi tampilan, kita biasane menehi saran supaya pelanggan menehi cara tes lengkap kanggo nindakake tes fungsional pungkasan ing papan rampung sadurunge dikemas lan dikirim dening perusahaan kita. PHILIFAST duwe tim Tes Fungsional PCB (FCT) profesional. Tes fungsional ngidini kita nemokake lan mbenerake kegagalan komponen, cacat perakitan utawa masalah desain potensial sadurunge dikirim, lan ngatasi masalah lan pangopènan sing efektif.

sopo sing philifast

  • about

Shenzhen Fhilifast Electronics Co., Ltd. Ditemokake ing taun 2005. Liwat luwih saka 10 taun pangembangan terus-terusan, perusahaan iki ngenalake peralatan produksi sing paling canggih, lan nggawe tim rekayasa profesional, nglumpukake pengalaman produksi lan manajemen sajrone produksi. Perusahaan kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, set lengkap sistem rantai pasokan, lan entuk produksi skala gedhe. Pasar pelanggan nutupi kabeh jagad, produk utama lan teknologi sing diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika. Kabeh produk tundhuk karo standar IPC lan UL.

  • about

√ Nyuda biaya sampeyan: Turnkey PCBA Assembly; Solusi BOM Kanggo Ngurangi Biaya; Saran Profesional Kanggo Optimisasi Desain Sampeyan

√ Jaminan Mutu: ISO14001, IATF16949, Sertifikasi UL; Didhukung 100% AOI / E-Testing / X-ray / Programming Software lan Uji Fungsi

√ Layanan Pelanggan Paling Apik: Online 24 Jam; Umpan Balik Umpan Balik Pas wektune Ing 12 Jam; Dhukungan Teknis Profesional;

  • about

Riwayat pangembangan:
• 2018 —— Pembukaan pabrik manufaktur PCBA & Turnkey ing Shenzhen.
• 2017 —— Ngembangake bisnis dadi 5 lini produksi SMT.
• 2016 —— Sertifikasi ISO14001.
• 2015 —— Pembukaan pabrik perakitan PCB ing Shenzhen.
• 2012 —— IATF16949, ISO13485, ISO9001, UL Disertifikasi.
• 2008 —— Pembukaan pabrik PCB ing Henan.
• 2005 —— Elektronik PHILIFAST Ditemokake.

  • about

PCB tundhuk karo sertifikat ISO9001, TS16949, UL, CE lan RoHS. PCB SMT sing cocog karo ISO9001, PDCA lan IPC-A-610E. Kita ngawula kanggo para klien ing saindenging jagad. Sistem manajemen kualitas lengkap bisa luwih apik kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan.
• ISO9001: Manajemen Mutu 2008
• Pemeriksaan 100% dening IQC
• Inspeksi AOI 100%
• Tes E-100%
• Standar IPCII lan IPCIII kanggo ditampa

  • about

MISI: Misi kita yaiku nyedhiyakake layanan manufaktur elektronik profesional lan solusi khusus papan sirkuit murah kanthi kualitas dhuwur kanggo saben pelanggan.

Kita urusan karo ewonan pelanggan saben taun, kita ngerti cara ngawula karo pelanggan kanthi apik:
• Kualitas dijamin
• Biaya sing luwih murah kanggo layanan khusus PCB & PCBA kunci
• Ora ana sarat MOQ
• 99% tingkat kepuasan pelanggan
• Pitakon insinyur gratis lan pamriksan DFM dening tim insinyur profesional

kepiye carane

Kepiye carane supaya pesen?

Kirim file PCB Gerber, Pilih & Selehake File / file Centroid, file BOM menyang email: sales@fljpcb.com

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita